A tökéletes férfi megjelenés titka

Barber

Sok férfi törekszik arra, hogy minél tökéletesebben jelenjen meg az utcán, eseményeken, rendezvényeken. Most adunk pár támpontot, amire mindenképp érdemes odafigyelni:

Öltözz az alkalomnak megfelelően! A ruházatod legyen harmonikus. Minden darabja stimmeljen a többihez. És persze a megfelelő lábbeliről se feldkezz meg, ez is fontos része az öltözékednek!

Viselj megfelelő órát vagy ékszert! A legtöbb férfi számára az óra az egyetlen ékszer, ami valóban ide is sorolandó, azonban lehetünk bátrabbak is ennél. Egy divatos karkötő vagy nyaklánc is jól jöhet egyes alkalmakkor!

Legyen divatos a frizurád! A legtöbb barber shop Budapest területén alkalmas arra, hogy trendi, modern frizurát varázsoljon Neked. Sőt, ha borostád, vagy szakállad is van, akkor azt is bátran rávízhatod egy barberre.

Légy ápolt, és illatos. Az ápoltságba beletartozik a fent említet frizura mellett az ápolt köröm is! Aztán persze jobb, ha illatos is vagy, és a fürdés és a dezodor mellett a parfüm is előkerülhet. Persze csak olyan mennyiségben, hogy az ne legyen zavaró mások számára.

Megosztás